Onze vrienden

De Nieuwe Band

De Nieuwe Band

De Nieuwe Band is eigenlijk meer een groep vrienden van Simply Delicious die sinds 1983 zich al inzetten voor verantwoord en duurzaam geproduceerd voedsel. Als groothandel wordt ieder product voordat het wordt opgenomen in het assortiment grondig gescreend, en wordt het alleen toegelaten wanneer het voldoet aan de kernwaarden die de Nieuwe Band hanteert, verbondenheid, respect en integriteit. Waarden die ons na aan het hart liggen.

lees meer...

Erik En Erik Jan van Udea

Erik En Erik Jan van Udea

Erik en Erik Jan van Udea, twee bevlogen ondernemers in de biologische handel die dagelijks onze vers en droogwaren producten aanleveren. Trouw blijven aan het 100% biologische principe en blijven verbeteren op gebied van milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn hun sterke punten die goed passen bij de wens van Simply Delicious om een compleet assortiment te leveren.

lees meer...

Jorrit van Engen aka de Streekbakker

Jorrit van Engen aka de Streekbakker

Jorrit van Engen, beter bekend als ‘de Streekbakker’ is een bevlogen bakker die met puur regionaal verbouwd graan zijn broden bakt. Zuiver brood zonder poespas van dichtbij, precies waar wij als Simply Delicious ook voor staan. Jorrit bakt zijn broden van onder andere de oude graanrassen Oberkulmer Rotkorn (Spelt), Mördrup (Spelt), Olland Landvete (Tarwe) en Sint JansRogge. Jorrit levert zijn brood twee dagen per week, namelijk op vrijdag en zaterdag. Begin 2016 heeft hij samen met zijn partner Suzanne een eigen bakkerijwinkel in het Willemskwartier in Nijmegen geopend.

lees meer...

Rein En Alice van Distreko

Rein En Alice van Distreko

Rein & Alice van de Werf van Distreko leveren al sinds 2000 producten van biologische telers uit de Achterhoek aan Simply Delicious, zij zorgen middels een ingenieus bezorgsysteem ervoor dat wij bij meer dan 15 verschillende telers uit onze regio kunnen bestellen. Bij deze verschillende bedrijven worden in de ochtend de producten opgepikt en direct naar de winkels gereden. Verser kunnen we ons niet wensen. Er is geen andere leverancier denkbaar die een lager aantal kilometers/brandstof/product realiseert dan Distreko.

lees meer...

Margreet Tjalsma van de Rauwe keuken

Margreet Tjalsma van de Rauwe keuken

Margreet Tjalsma van de Rauwe Keuken, heeft haar eigen catering bedrijf , een gezonde leefwijze en kennis van natuurvoeding en heerlijke recepten schrijven is haar kracht. Zij is gespecialiseerd in superfoods, rauw voedsel en meer. Met regelmaat verzorgt zij in de winkels proeverijen en laat zij haar creaties proeven… receptjes zijn bij haar verkrijgbaar.

lees meer...

Polderkol Marlies van de Polderkol

Polderkol Marlies van de Polderkol

Marlies Engels van de Polderkol, heeft haar eigen kruidenteeltbedrijf in de Flevopolder waar zij haar eigen kruiden teelt, oogst, droogt en verwerkt tot medicinale kruidenthee melanges. Andere kruiden worden verwerkt in zalven en ticturen. Petje af voor deze ijverige dame met dit geweldige product dat wij mogen verkopen.

lees meer...

Reageren is niet mogelijk