Missie

Bij Simply Delicious werken we vanuit de gedachte dat we bij al onze activiteiten verantwoordelijk omgaan met de aarde, planten, dieren en mensen.
We zijn trots op echt voedsel dat bereid is door gepassioneerde mensen die achter hun product staan, van boer tot chocolatier.
De liefde voor voedsel, voedselbereiding en een gezonde leefwijze willen we uitdragen aan onze klanten door een ruim aanbod van producten uit de biologische (dynamische) landbouw te bieden.
De winkel (en café) zijn het centrum waar het plezierig winkelen en werken is, waar een gastvrije sfeer voelbaar is, ontmoetingen zijn en informatie wordt gedeeld.
De speciaalzaak in voedingsmiddelen is een werkplek waar wordt gewerkt vanuit de gedachte dat ieder mens een scheppend wezen is, een plek waar je natuurlijk past omdat je er als mens in je element bent. Daarmee voorzie je jezelf van een inkomen.
Simply Delicious is een organisatie waarin de economische groei natuurlijkerwijs voortkomt uit de inzet en bijdrage van alle mensen die werken bij Simply Delicious.
Producent, groothandel, winkel en consument vormen een keten waarin wij ons verantwoordelijk voelen voor meer dan alleen onze eigen schakel. Op basis van sociale en commerciële criteria maken wij keuzes die de missie van Simply Delicious kunnen benadrukken.

Reageren is niet mogelijk